Transport

Skolens elever kan færdes til og fra skolen med den kollektive trafik. Det gælder letbanen og bus nr. 120, 122, 351 og skolebus nr. 9, 11. Skolen henter og bringer eleverne ved nærliggende stoppesteder, undtagen skolebus 11, som ligger i gåafstand. Ringetiderne er tilpasset køreplanerne.

Vores skolevej i juni

Tilmelding til skoletransport aftales i forbindelse med indskrivning eller inden 1. juni forud et nyt skoleår.
Forældrene betaler for buskort/rejsekort. Elever der er indskrevet inden 5/9 modtager befordringstilskud. Skolen ansøger om tilskud ved Fordelingssekretariatet. Tilskuddet beregnes på baggrund af afstanden mellem elevens bopælsadresse og skolens adresse. Tilskuddet fratrækkes skolepengene ved skoleårets afslutning.

Transportplan for skoleåret 2020/21