Billeder og tekst – muligheder

Personalet på Djurs Lilleskole ……..

Gruppelærere

Anna Birgitte Laumark

Lærere
Dagtilbuddet

Kristina Holst

Kontor
Pedel

Ulla Lundsgart

Ulla er uddannet på Det Jyske Kunstakademi og er professionel kunstmaler.

Hun lever fortrinsvis af at male, og udstiller både i Danmark og udlandet.

Ulla har undervist både børn og voksne i at male, tegne og modellere i snart 30 år, og har desuden holdt kurser og foredrag for pædagoger og lærere om børn og kreativitet.

Som billedkunstlærer på Vestbirk Højskole har Ulla desuden undervist i kunsthistorie.

Udover at undervise i billedkunst, laver Ulla scenografi, og har sammen med Karoline Skriver lavet mange tværfaglige kurser og projekter med og for børn og voksne, samt for børn sammen med deres forældre.

Ulla Lundsgart underviser i billedkunst i både skolen og børnehaven

Ulla er uddannet på Det Jyske Kunstakademi og er professionel kunstmaler. Hun lever fortrinsvis af at male, og udstiller både i Danmark og udlandet.

Ulla Lundsgart

Ulla Lundsgart underviser i billedkunst i både skolen og børnehaven.